Skandal givetvis, men vissa har noll hjärnceller, att det var första gången vederbörande gick till en hora, HAHA! det tror nog inte en människa i vårt land. Dom som går till en hora trots stabila förhållanden har för lite hjärnceller! Jag undrar om hans tjej blir kvar? Jag skulle inte det, vad vet man vilka sjukdomar den familjelyckan har med sig hem.

Fiska torsk mitt på dagen är populärt nöje…… Och tro inte att tjejen får alla pengar! en bråkdel får hon och ett förstört liv! Men det skiter de här herrarna i, bara familjelyckan får sitt! Hört talats om handtralla??

Och han som var kändis får stå i vår offentliga skamvrå och skämmas och hela företaget vill ingen ta i med tång och snart är han glömd och en föredetting. Vem vill ha med en fiskar torsk att göra?

Men Sverige är ett konstigt land! Det är förbjudet att köpa torsk, men inte förbjudet att sälja torsk! OK? HMM? jag får det inte att gå ihop! Lagstiftningen är verktyg, men inte i det fallet. Och straffen är lite böter och en klapp på axeln, vem tänker på tjejerna? När kändisen ojar sig över hur synd det är om honom. Fy Skäms på dig! Nu glömmer vi dig!