Nu har det hänt! Min första flamsare på gymmet sedan jag började på Wellness studio.  I Åre kallade vi sådana typer: Flamsare! Vad är nu en Flamsare? En flamsare är en typ. som gör tre halvhjärtade reps på en maskin och sedan snurrar runt på hela gymmet innan han tar nästa maskin!

Jag har sett den här flamsaren rätt mycket på gymmet, en snäll och glad kille, men far som en skottspole mellan redskapen och allt blir halvhjärtat.

Min P.T såg först att han gjorde personalens jobb, det tyckte dom nog var bra, Hur kul är det att lägga in pappersrullar på rätt ställe? Nästa gång höll vi på med en maskin som får magen att gå baklänges…..Då utbrast han: Jag måste fråga om jag kan få en sån där jacka som min P.T och personalen har. Min P.T såg undrande på honom. Och han svarade: Då kan jag på kvällarna hålla reda på stökiga ungdomar!! Folk blir rädda för dom! Då tittade jag på min P.T och undrade: Har han en skruv lös?  Han föreslog jag skulle skruva tillbaka den!

Jag sade lite diskret till min P.T, ungdomarna här så trevliga och hjälpsamma, rädd för dom? Jag fick hjälp för ett tag sedan av två, typ: 15 och 16 år som hjälpte och visade hur jag skulle använda en maskin, härliga ungar!

Men är det inte personalen jobb att hålla ordning? ( Inte vi som tränar på gymmet) Om medlemmarna ska hålla ordning blir det nog rätt snart polsk riksdag……