Uppdrag: placera berömd Hen ur bokvärlden i känd för dig miljö.

Frankenstein

En vanlig dag i Ottsjö, 1985. Lena går till Affären för öppna affären och det är redan några turister som hänger på låset, Lena ler, turisterna är tidiga idag. Och längs vägen kommer en man större än alla andra, kanske inte Guds vackraste man. Men med sina 2,08 så är han en reslig man, men ful! Han heter Frankenstein och bor sedan en tid i Ottsjö.

Lena tänker, ja,vi är byn för alla, men Frankenstein trodde jag jag var en roman figur, men här går han.
När gården Mitt i byn blev till salu köpte han den för att få lugn och ro och kunna gå sina promenader i lugn och ro, han döpte snabbt gården till Frankella, vilket inte gick i god jord hos alla by invånare. Gården är grön numera och med gula fönster, vilket möter munterhet, alla är överens om att Herr Frankenstein inte har nån smak.

Frankenstein ler åt Lena som säger: Ska du ha det vanliga? Ja säger han, han är inte så bra ännu på Svenska.
Han vill ha mjölk och en korv. Och en plopp som han älskar. Men turisterna tittar förskräckt på mannen, men samtidigt nyfiken, kan det vara? Ja, Nej! Kan det? Jo det är han. Men i Ottsjö?
Lena tar betalt för varorna, som gammal filmstjärna så har han bra med pengar. Ja det var Frankenstein som spelade sig själv i Frankenstein monster, vad trodde ni? Men han tyckte dock han var för elak, men i en film gör du som du är tillsagd.

Frankenstein tycker det är lugnt i byn och ingen tycks störa honom, han kan gå vart han vill utan någon bryr sig. Dock
försöker han vara ut vägen under vintern, turisterna brukar springa fort hem till hotellet med konstigt utryck i ansiktet.
Anders i pers är van, brukar säga: Ja, det är han, det gick illa i operation, därför ser han ut som han gör, det lugnar turisterna. Och livet går sin gilla gång.