Det verkar långt till fred i dessa dagar, nu skramlar Turkiet med vapen som inte det finns nog med elände! Sista stället jag skulle åka till på semester! Farligt land att besöka,sen har dom en tokig ledare som tror han gör som han vill med Svensk Demokrati, han vet nog intee vad demokrati är!

Vi har en stark demokrati i Svea land, inte för något despot att trampa på, vad vill han egentligen? Olika krav framförs gång på gång, folkvalda som han tycker ska avgå! Vi ska utlämna svenska medborgare till Turkiet, det börjar bli daddel oljaav det hela!

Vi behöver vår Demokrati utan nån jönspelle bråkaar med oss! På orimliga krav för en folkgrupp som Turkiet tycks hata, krig istället för samtal och mötads halva vägen! Verkar inte finnas i Turkiet, jag förstår inte varför kurdet ärs å hatade av makten där. Kurderna är bra krigare så det vore inte bra att slåss mot dom, det kommer att sluta illa! Det kommeratt bli terror i Turkiet istället! tror jag, för vilken nytta gör ett krig? Mer än att det kostar miljarder och kostar unga liv.

Fredlig alternativ borde bli nya ordet i landet därborta!