Idag är tanten på gnällhumör! Ibland är bra att gnälla av sig lite! Vi längtar till normalt liv, vi vill gå ut och festa och ge varandra en kram, men blir det detsamma? Som det varit. Kanske eller vad vet vi. Men vi kan i alla fall träna…. Det känns som jag är den enda på gymmet som har vaccin, men jag ska ta även för TBE och bältros, jag haft bältros två gånger, jag kan inte anse det är mysigt, det kliar och kliar och blir rödare och rödare. TBE för den enkla anledningen, jag vill springa i obanad terräng i shorts.

Det blir rundgång på vårt samhälle! Vi går runt och runt och famlar efter ljuset som kanske kommer. Själv har jag tagit promenader under helgen, vädret är på rätt sida och man kan bara njuta, gladast är nog vovvarna. “Va! En promenad till! Har matte fått solsting! Men YES, YES, nu går vi tanten”.

Nu måste jag knalla på, jag har gått med en klubb, 10.00 steg varje dag! Jag ska banne mig göra min P.T nöjd! Han vill jag ska gå 10.000 steg varje dag, jag är ju lite lat av mig, jag brukar komma upp c:a 5-6000 steg, men nu ska det bli ändring på tanten:) Jag mår bra av träning och mitt nya liv i Karlshamn och jag vänder aldrig tillbaka till tjocka jag och sitta framför tv: en var eviga dag och äta chips och ostbågar, det livet kommer aldrig tillbaka!

Våra politiker käbblar och inget för oss framemot i dessa pandemi tider, folket är less och vi alla vill tillbaka till vardagen, hur kommer det sig att under fågelinfluensan gick så smidigt att ge alla vaccin? men nu är det enda stort vänta och vänta! Vi behöver medicin fabrik här i vårt land och inte behöva importera allt! Hallå politiker!

Det verkar som SD vill bli i regeringen efter nästa val, bra eller dåligt, kanske vi ska komma ihåg vad kungen av Jordanien sade för 25 år sedan, låt dom sitta i makten så folk får se att inget blir annorlunda. Det är lättare att skrika i opposition än att regera! Det kommer att käbblas hur vi än gör….

Från eder Gnälltant i Karlshamn:)