Att man gör bort sig ibland tillhör att vara människa. Igår blev jag påmind när jag gjorde bort mig på Wellness gym.

Jag gick till gymmet i Karlshamn och gick in i omklädningsrummet. Öppnade ryggan och ? Var är kläderna? Det var noll och inget i bagen. Nu är goda råd dyra, jag ska ju gå på grupp pass. Som tur dök receptionisten strax och förklarade, han rörde inte en min och sade: OK, då avbokar vi, jag Kände mig dum.

För något år sedan? For jag iväg till crosspasset i Asarum, öppnade ryggan och såg, vad inga tränings kläder! Jag gick in jeansen och t-tröjan. Vad göra? Och Bengan frågade, Hur långt har du hem? Jag svarade: en halvtimme, och han svarade: Det går inte och där gympade jag i Jeans och det var varmt, minst sagt….

Jag var ny inflyttade och gick in på gymmet i Karlshamn och medlemskapet var ordnat, hon sade: och du laddar ned appen och sen kan du boka pass, ok sade jag och gick hem. Hemma satt jag och kollade in, wow! Tabata, det anmäler jag mig till, sagt och gjort. Nästa dag stod jag i Karlshamn och funderade, Men var är passet???? Receptionisten sade: det är inget sådant pass här! Vad har du kryssat, snabb koll: I Mörrum! Hon fixade till det och lärde mig hur appen funkar.

Jag kommer säkert att göra bort mig fler gånger…….