Vad i hela friden håller Britterna på med? Det är bekvämt numera att åka runt i Europa. Jag skulle vilja vara ung få alla möjligheter som Europa erbjuder. Men och andra det har blivit billigt att resa i Europa. Det är nog inte Europa som spricker, det är Storbritannien


Som spricker, tror jag!! Nu är det en vanlig dag, puh! Det här med många röda dagar, det är inte min grej! Jag blir helt enkelt yr i mössan och går till affären och vill handla fast det är Söndag, och det brukar inte vara så lämpligt att göra inbrott för en liter mjölk…..


Nu snart kommer nästa roliga sak i mitt liv, en tävling i Stan = Östersund, spring en mil. Det blir det längsta jag gjort hittills för mig. Jag har charmat in mig hos Thomas så den mycket trötta jag kan få skjuts hem, vad glad jag är! Som har en så snäll polare som ställer upp! Annars är det till att köra själv = Massor av Koffein!!!!  Sen nästa roliga sak blir Urban training event med Kari Traa, och där får man en “goodiebag” Vad kan man få i den tro??  Men det är inte för innehållet i en bag jag deltar utan för att det är himla kul! Och få träffa andra som tränar och kanske bli inspirerad till mer.


 HA En Bra DAG// Ottsjötanten :)