Igår var jag till Hallaryd, det var 1 timme och 20 minuter att köra dit, men det gick fortare på morgonen, det var inte någon trafik att tala om. Mot Osby som min granne sade, men min GPS ska jag uppdatera, den vill att kör vägar som inte finns…….

Det var soligt och bra väder, vilket gör loppet roligare. Det var rejält med IKEA folk som sprang loppet, sponsade? av arbetsgivaren skulle jag tro. Nu när man kan springa lite lopp igen så blir livet roligare för en tant i övre ungdommen! En man som jag sett på flertalet lopp var även där, roligt att snacka lite, en dansk pratade jag även med, han sprang loppet medans hans dotter var på IKEA och shoppade, han tyckte ett lopp var roligare än att gå där, han sprang med sin svärtson, en trevli man.

Jag köpte korv från ett stånd som var där som sålde lokalt tillverkad korv, blir gott på smörgåesen, köpte även en åt mina älskade grannar som alltid ställer upp för mig, jag är så tacksam för dom. Vem kunde ha trott det för 4 år sedan?

Loppet gick över vackra vägar, som jag aldrig skulle fått tanken att köra, så jag fick se lite av Hallaryd med! Det var en lätt lopp, inga svårigheter utöver en backe, en backe på hela loppet på 6 km. inte så man dör! Jag kommer att göra om loppet om livet står mig bi nästa år, bara för det var så trevligt lopp och väl arrangerat.