Att hälsa är viktig för bättre trivsel i vardagen har jag förstått numera, bättre sent än aldrig. Det finns många sätt att få bättre hälsa, för mig är mat A och O i livet, jag har börjat äta bättre och jag mår bra av att äta ordentligt. Och därmed rasade det på vågen för mig, med stor hjälp av min P.T, måttbandet varje vecka gav mig en skjuts åt rätt håll, nu vill jag inte gå tillbaka till äta som en kratta som inte använts de senaste åren!

Hälsa är också, kan man gå istället för att ta bilen? I mitt fall går det inte då jag bor i skogen, jag måste ha bilen för att komma in och handla och gå på gym.

Det jag känner är att man göra väldigt lite för att få bra hälsa och bättre liv, alla går dock inte på gym, det finns många sätt att få bra hälsa, vill du veta mer om hälsa och olika välmående saker man kan göra, besök bloggen om Hälsa, jag brukar gå in då och då och läsa noga, tips och nya saker att tänka på, man behöver inget mer – enligt mig.