Han betyder trygghet för mig! Vi behöver alla någon som tröstar oss i svåra stunder. Och visst han finns alltid tillhands när det är mörkt, Gode Gud, jag behöver din kärlek nu, kan du det?

Jag tror vi alla behöver nån som tröstar från och tid till en annan. Men inte alla säger sig vara kristna, ateist? Nä det tror jag inte på! Man måste ha tro i hjärtat för att kunna leva och vara kärleksfull. Det verkar brist på detta idag.

Jag är troende, jag kallar det barnatro, det har följt mig sedan när mina öron började fungera. Farmor var en godhjärtad människa och när vi var i fäbovallen tillsammans sommartid, varje kväll kom dom andra bu jäntorna och det lästes ur bibeln , jag försökte hålla mig vaken, men jag somnade alltid, undrar vad dom pratade om sen?

Jag är troende på något högre än oss, om kraften som förenar oss i tron!