Det var så härligt med ännu ett lopp, det känns som livet kommer tillbaka så sakta och det är härligt värre! Livet är bättre med ett lopp, att få komma ut i naturen. Ryssberget är vackert område. Man blir så glad att få springa lite! Jag kände igen en löpare, han har tidigare tränat på wellness, men GUD! han har ätit bra! han var rejält rund, är det bra att springa ett lopp när man är så rund? Så kanske det är för många som slutar på gymmet?

Man börjar slöa till och äta allt som man inte borde! Jag vill inte tillbaka till det, jag vill fortsätta på min väg mot ett hälsosamt liv och må bra. Jag mår bra att få träna och springa en tävling, vem bryr sig om att jag blev sist som vanligt? Jag hade roligt och kände att nästa år blir det ännu bättre, kanske 8 kilometern? klarar jag av. Det går ju tack och lov inte baklänges:)

Härligt! Att få ett lopp, nu har jag gjort två lopp, båda sprang jag hela vägen, det är det som räknas? Eller hur? Jag kan springa! Pappa, där uppe, Är du du stolt? Jag har jobbat hårt för att komma hit. Till mitt bättre jag och än är inte resan slut, om den nånsin tar slut? Livet är träning? Eller hur?