Fördelen med Karlshamn är havet, jag kan inte sluta att njuta av havet. Slå mig ner en stund med en termos och macka och låta havet tala till mig. Att havet varit i mitt hjärta länge. Jag tillhör ju en sjöfarts familj, men jag har varit en landkrabba. Nu har jag havet nära. Och hundarna leker gärna vid havet.

Jag har köpt en havskajak, så nästa sommar blir det mer hav för mig:) Jag var i ungdomen en hyfsad kanotist. Men tonåren kom emellan och allt annat. Hur många talanger försvinner den vägen?
Havet betyder för mig frihet och oändlighet. Livet är kort, men oändligt förgängligt!

Jag är stark numera så havet ska få bära mig och min kanot. Men jag har gått med i en klubb så jag kan känna mig trygg i mina första försök i nytt element. Med erfarna havskanotister som stöd så kommer jag uppleva mer. Jag har förvissa upplevt mer i löpar tävlingar. Men ven kan få för mycket?  Nästa vår kommer jag ta två löptävlingar i Malmö, ska bli roligt att få uppleva den stan, annars är det stan man åker förbi på väg till Köpenhamn. Jag ska även köra Jönköping maraton fun run nästa sommar, tänkte också gå en kurs i skrivande på Ölands folkhögskola, kanske tar Viktoria loppet när jag ändå är där. Har inte bestämt det än.
En kanot och nya möjligheter väntar och med min husvagn får jag se mer av världen:)