Ett hem är där man trivs! Ett hem är tak över huvudet, något man kallar mitt! Ett hem där man kan dricka kaffe och känna sig trygg. Ett hem är fyra hörn av trivsel. Jag behöver inte följa modet vad jag ska ha för att hamna på ett hemma magasin, jag vet att ,mitt hem är min borg, där jag har slagit ner mitt bo. Mitt hem är mitt och inget för ett magasin, men jag erkänner jag beundrar dom som har så fina hem, med det finaste i möbler och blommor, men jag behöver inte gå långt för att se det, jag tycker min granne har ett vackert hem, så mysigt, men bäst är mitt hem!

Ett hem är levande och bara för mig, ditt hem är för dig, bara vi själva vet vad ett hem är! Det kan även vara en husvagn eller en husbil som många idag bor i, men är det trivsamt, jag vet inte, jag skulle nog inte kunna bo hela året i en husvagn, men det är jag det. Kanske en vinter i Österrike? Min hemliga dröm, att få skimbumma, kanske inte omöjligt. Men jag skulle nog först kolla om det gick att hyra något, jag är lite frysen nu på äldre dagar……

Ett hem är mitt eget där det är märkt av mig och lite av dom som ägde det förut, men spåren efter dom förvinner allt eftersom jag gör det till mitt.

Ett hem är vad jag eller du gör det till:)