Att semestra hemma är det nya Svensson! Vilket jag tycker är bra, vi har mycket att erbjuda i vårt avlånga land. Varför åka utomlands när vi har så vackert land? Jag är uppväxt med en mamma som sade: Se Sverige först innan du reser utomlands, det har följt, men vist jag har varit utomlands med som de flesta i vårt rike.

Att resa med bil är enkelt i Sverige, har du som jag husvagn? Eller en husbil, då är man fri på ett annat sätt än när man måste hyra hotell vilket kan bli dyrt. Campingplatser finns överallt med olika utbud på aktiviteter och service. Vad du väljer är ditt beslut. Jag fördrar camping platser när jag kan, men fördelen med husvagn är: Jag kan ta en kaffe slurk när jag vill…………

När det hemma i Blekinge så fördrar att åka min MC, med den tar jag mig lätt till Skåne och hem till Blekinge igen i ett hujj på alla vackra vägar som är gjorde för oss på två hjul.

En sajt som är bra skriven som jag ofta går in på är Swemester för intressanta artiklar om resa i Sverige.