Hunden

Hur skulle ditt liv se ut om du var hunden i din familj?

Jag ligger under mattes täcke, mysigt! Hon börjar röra på sig, Äntligen vaken! Då går hon på toa, läge för lite klia. Sen blir det den svarta illaluktande sörjan, jag kryper ner för som vanligt så är det den där konstiga saken på bordet igen. En ny kiss paus, klia, ahh skönt! Lite söta ögon så man får en godbit, gott!

Efter hon är klar, blir de ten liten promenad, synd att den är bara 2 kilometer, kunde gott gå lite länge. Passa på att ligga på kudden medans hon fixar sig själv i toan, tar det det vattnet som rinner ner. Efter det är det frukost, kan hända man får en godbit. Efter det sitter hon vid den svarta saken igen och lyssnar på det dom kallar musik, mig gör det ont öronen, blääh! Bara att härda ut! Sen kan jag stå på trappan och källa på dumma bilarna som kör förbi, bara för att visa att det jag som bestämmer här!

Sen kommer dagens trista måste, vi båda åker ut i hundgården medans hon tar bilen och försvinner! Så trist, men man kan skälla på bilar……… Äntligen hemma igen, vi har väntar i evigheter, ut ur eländet och en godbit, livet är toppen och lite mys framför tv: en innan sov dags för henne, själva får vi jobba hårt för försvara vårt hem mot alla i mörkret, tills vi slocknar vi med, jag och min broder hund.

Eder Nemo hund

Previous Post
Next Post
Nu bloggar hon