När man på hyvens bra humör, nu har jag tränat igår på gymmet, ett svettigt pass som var roligt och gick fort, då blir man på hyvens humör!

Man blir på hyvens humör när man tittar ut genom fönstret och ser att det är gröönt och soligt ute, man mår bra då när värmen går genom huden och värmer hela kroppen invändigt och man slipprar på en glass som hör sommaren till, glass smakar bäst på sommaren av nån andledning.

Nu är det tävling på Söndag, blev en mindre denna månad när dom ställde in en tävling i Sölvesborg, trist, men om det är för få som vill springa så går det inte genomföra en tävling, får ta en annan nästa år, det är roligt att springa tävlingar. Det finns ju virtuella tävlingar som piggar upp vardags träningen.

Man är en hyvens kvinna när man går fotboll när David spelar en match i helgen, så roligt och vad duktiga dom är, jag blir lite nostalgi i huvudet när man ser ungdomarna spelar och har roligt och jag minns alla tävlingar vi gjorde under uppväxten, far och jag, så roligt det var.

Hyvens på er:) Eder tant vis skrivbordet med en kopp eller två kaffe i högsta hugg:)