Det känns i hela kroppen på mig! Jag är en löpare/ I am a runner! Och jag säger det stolt, jag tror far och mor uppe i himmlen är stolta över mig. Jag har tagit mig från under vatten ytan till en idag löppare och jag är stolt över det, det bästa är nog att jag mår bra i huvudet, ja, jag kan nite göra något åt Bipolära mig eller Autism med numera akn jahg leva med det, när det känns hemskt, jag tar en min vanliga 5 km runda och vilka är mest glada? hundarna!, dom tycks inte få nog av en runda med mig igen. Nemo brukar nafsa mig i byxbenet av glädje innan jag svänger ner på vägen och Lucas tittar glatt på mig, att en runda kan göra så gott för oss?

Jag är en löpare! Och jag vill inte gå tillbaka till ynkliga mig, det finns ingen retur kknapp som tur är i ett liv. Vem är du? En soffliggare? En Promenadare? En cyklare? Jag är en Löpare – I am a runner!