Jag har min sjukdom, jepp! ibland ställer den till det för mig. Jag gillar när det är tydligt att förstå så jag talar om vad jag har för sjukdom, GUD! vad det underlättar för mig. På skrivarkursen frågade dom och jag sade: Om jag inte förstår så ber jag förklara, men instruktioner bör vara som i armen, enkla och tydliga, då är jag med, det var en härligt kurs, jag tror jag bokar en till………….. Jag gillar ju att skriva.

Kanske många fler utan diagnoser behöver tydlighet?

Det är jag i ett nötskal, behöver min egen bubbla här hemma, det är lugnt och mysigt här i skogen och med vovvarna är livet underbart och roligt, med träningen är livet en extra kick! Jag i nötskal! Mina de mina vet: Att jag ringer, det är ingen ide att ringa, jag är inte alltid i fas med mig själv, den enda som ringer bra är David: Är det en bra stund att prata lite eller? Jag kan inte motstå den grabben! Han är smart som de flesta unga idag, det är nog vi ingrodda som är samhällets bakåtsträvare inte de unga!

Jag i ett nötskal………………..