Igår gjorde jag en insats för min klubb: IF Udd, jag vill gärna bidra lite, igår var uddloppet, jag delade ut medaljer till alla löpare, hade tvåtjejer till som delade ut till alla, snygga medaljer, barnens medalj var verkligen snygga, enligt mig. Barnens lysande ögon gjorde det värt allt jobb, framtidens löpare, tänkte även när jag var iden åldern då fanns inget sådant! Dagens föräldrar har förstått att om man ska få till en löpare till i familjen så börjar man tidigt!

Jag känner mig hemma i klubben, det är roligt att tillhöra ett sammanhang, sen alla löpare jag mött ute på tävlingar, man har fått vänner för livet. Livet blir enklare med en löpar tävling….. Det är trevlig atmostfär i klubben, man trivs bara, en en macka och kaffe till oss som jobbar för att tävlingen ska bli ett minne för alla, då jobbar man extra bra.

Jag kommer att stanna i min klubb tills jag lägger mig i en Etta med torvtak. Jag trivs att vara en uddare. Man springer bättre då när man tillhör ett sammanhang, eller hur?