I dessa terror tider med återvändande IS krigare, i alla fall dom som överlevde. Att man är dum det vet väl dom flesta,  i ungdomen då man tror sig vara bäst och starkast och tror man äger världen. Så tänkte jag vi måste ha en terrorgrupp här i Karlshamn! Och radikalisera ungdomen. För jag är radikaliserad! Säpo håller noga koll på vad jag har för mig.

För att vara med i min terrorgrupp måste du uppfylla kriterierna: Du måste träna på gym, minst 1 timme varje dag utom på söndagar då kan du sova under predikan i kyrkan.

Du måste vara över 55 år och ha god ekonomi så du kan finansiera din terrorverksamhet, varje kafe i stan kommer att bli terroriserad av den ökända Kafe maffian. Och vi fikar länge…..väldigt länge…..

För att bli en soldat i min arme, måste du vara erkänd med goda refenser om ditt kaffe drickande.  Om ett barnbarn kan intyga: att hon dricker kaffe istället för leka med mig……Då är du soldat i min arme!

Under våra möten kommer du att höra ordet: Dricka Kaffe minst, 1500 gånger per timme. “Och inte Gevalia för guds skull!” minst 300 gånger…..

På våra möten är det plikt att ha uniform på sig, bestående av tights i valfri färg och t- tröja, där det står: Kaffe Maffian – dödar allt i kaffe väg….Om du glömmer uniformen får du böta med 50 koppar extra kaffe innan  läggdags.

Välkomma att bli medlem i min terror organisation, eder kärring med gnäll som huvudsyssla:)