Jag hatar!

För mig har det varit en skön tid detta med pandemin! Jag hatar när folk står mig i halsen i till exempel i kön på affären. Eller när man går på gatan och nån går för nära när man passerar eller går en promenad, då brukar jag ta ett jättekliv åt sidan. Jag hatar att folk går för nära, men när jag är på gymmet då står jag gärna nära, jag känner mig trygg på gymmet och mina vänner där som tränar.

Igår var till försäkrings kassan för ett intyg så jag kan åka tåg dit jag vill billigare. För det mesta tror folk mig, men utifall man råkar på nån grinig typ så är det bra. En ful, i mitt tycke började följa efter mig, jag tog mina vanliga jättekliv för undvika gubben och han gick efter mig som ett plåster, jag sade åt honom: Gå längre back! Eller gå åt nått annat håll argt! Han började komma närmare, jag sade: Gå inte nära! Jag gillar det inte! Jag ansvarar inte för vad som hände om du går för nära! Han skrattade! Och frågade: Är du singel? Jag svarade: Det har du inte med att göra! Och började gå och efter mig som ett plåster kom han med rätt fräcka ord, jag började koka.

I Ottsjö där jag bodde förut, när jag kom och kokade stängde alla dörrarna och syntes inte till……… Dom visste vad som komma skulle!

Efter han frågat om jag ville följa med honom, sade jag: Sista varningen! Att gå åt nått annat håll! Ha Ha! Sade han! Ska vi ha roligt du och jag? Då gav jag honom en rak höger, rakt i plytet, hans öga såg smalare ut. Jag gick sedan lugnt dit jag skulle, till systemet för att köpa en flaska bubbel till mitt och Lisas firande. Han kommer nog inte att gå för nära mig något mer, jag vet att det är fel att slå, men jag varnade ju! Jag har alltid varit stark sedan jag var liten, många mobbare fick veta vad dom hette när dom försökte! Jag har även slagit en man som trodde jag var ett lätt byte i Stockholm, han vill nog inte ha något lättfotat tjej efter det.

Jag hatar För NÄRA! särskilt om man går på gatan nånstans! Tack! Pandemi:) Kan vi fortsätta så?

Previous Post
Next Post
Nu bloggar hon