Jag känner mig snygg och numera vågar jag kolla mig i spegeln! Jag är stolt över vad jag  tränat mig till, men jag har en bit kvar innan jag kan bli den jag vill vara. Jag har kämpat och haft ont, träningsvärk, men när man ser resultatet kan man inte annat än bli nöjd.

Ok, “fettomagen” är kvar….Men ge mig 1 år till så är den nog borta. Det är även undernäring i den fettomagen som ska bort, men det får ta den tid det tar. Jag tränar 5dagar i veckan och har 2st vilodagar och återhämtning. Man ska ju hinna med att tvätta träningskläderna med…….

Det var många år sedan, jag trivdes med mig själv och mitt liv. Jag känner framtidstro numera. Jag vet att jag aldrig mer kommer försöka självmord, det ju trots allt ingen lösning på smärtan! Man lämnar frågorna kvar.

Jag gjorde rätt som flyttade och fick ett nytt bra liv och framförallt: Ingen ursäkt att: Livet är skit, nu äter jag en påse chips till…..Att kunna unna sig något så enkelt som en kopp kaffe på stan, det är lycka! Lycka är att mina små vänner är glada och trivs, trivs jag så trivs dom:) Livet är bra om man vill…..

En ny sommar väntar på mig, jag är nog en dålig vinter kvinna, så det här passar mig utmärkt, så lite snö som möjligt:) Hurra! Men det är kallare här än uppe i Jämtland, jag fryser som bara den när jag går ut, men Lucas måste ju ha sin dagliga promenad, på med kläderna – Ut och frys…..

Jag har en känsla som jag tycker om: Mina ben känns mycket smalare och fastare! Det trivs jag med till 1000%! Jag är en snygg dam snart 58 år fyllda:) En skön känsla som ingen kan ta från mig.