Jag skriver för det mitt sätt utrycka mina känslor om vad jag tycker och tänker. Skrivande är min livsnerv. Just nu är det extraviktigt i ett vakum som vi nu befinner oss i, corona vakumet när går det över? Inget vet, många törstar efter ett “normalt” liv, det gör jag också. Man har lärt sig att uppskatta det lilla i vardagen bättre numera.

Jag skriver av mig för jag mår bra att få “gnälla” lite….. En blogg är min metafor för känslor jag inte visar, jag skriver dom istället. Vi i Sverige är verkligen rejäla gnällisar i media, det har visat sig under denna pandemi, experter hit och dit, suck, vad less man är! Ge mig sprutan nu! Så livet kanske återgår där livet tog slut förra gången, till det liv vi kände till, om det nu blir så.

Jag skriver för min skull! Om nån läser blir jag glad! Om nån får ett “Aha” då har bloggen fyllt ett syfte! Tack! för du läser min blogg och att återkommer då och då. Jag skriver även för er skull, kanske nått du kände men inte vågade säga? vem vet. Men en sak är säker jag fortsätter skriva:) “No matter what”