Jag spottar inte i koppen! NEJ! Jag är mig själv igen, inget ska få mig till ett besök på akuten med en överdos igen. Jag är stark i kroppen och i mitt huvud numera. Vad träningen har gett mig:) Att må bra är en genväg till ett bättre liv!

Jag mår bra, det var bra för mig att flytta till Blekinge och havet. Jag trivs här, jag trivs i mitt lilla hus här i skogen och när jag mår bättre så mår både Katt och hund bättre, dom är gladare och vill gärna vara med mig. 

SÅ JAG SPOTTAR INTE I KOPPEN länge!!!

Bring it on!
Mitt liv är en utmaning,
Tempot som jag hållit de senaste åren har kanske inte varit det bästa men jag har blivit van vid det.
För tillfället så har jag allt under kontroll.
Men det är lätt hänt att det går överstyr om man inte är försiktig,

Men man får hålla fast vid det som hör en lycklig. För min del är det livet just nu. Jag är lycklig. Att få ta del utav utmaningar i livet, på gymmet!
Sen att även mina aktiviteter på fritiden. Zumba passen som jag håller, träningen på gymmet, barnkören och att sjunga med gänget allt detta ger mig energi just nu.

Jag finner säkert nåt annat att fylla tiden med eller så tar jag den tiden till att andas.

Jag vet inte vad som kommer att hända i framtiden. Det enda jag vet är att jag ser framemot nya utmaningar och till nya lärdomar. Bring it on!! Jag spottar inte i koppen längre så det så!