När jag började träna kunde jag inte förstå hur folk kunde säga: Det är så roligt at träna! Nu förstår jag, det är så skönt för kroppen och ens huvud att träna. Man känner sig så kaxig när man gjort ett pass och känner att man är starkare, snyggare och mentalt stark.

Jag känner mig kaxigt stark och jag går numera med stolt hållning, förr då kröp jag ihop och tittade i gatstenen för att slippa möta folks blickar, jag tänkte alltid: Nu ser ni en ful tant! Ni får inte kontakt med mig! Jag går numera och möter blicken med ett vänligt leende som säger: Jag är här och jag är jag!

Och jag springer lopp igen, jag känner fars stolta närvaro när jag springer ett lopp som vi gjorde när jag växte upp. Han var lika stolt över mig varse sig jag kom sist eller först, det känner jag inom mig när jag står där på startlinjen.

Jag har en nyfikenhet i mig, jag vill prova saker inom träningen, det finns så mycket att upptäcka! Eftersom jag blir starkare så vågar jag ta för mig av vad livet har att erbjuda. Jag vill göra så mycket mer än att tycka synd om mig – Jag äter en påse chips till….

Jag kan inte skylla på någon om jag inte gör sakerna jag vill, mitt hjärta mår bra att göra saker och upptäcka vad livet har mer att erbjuda en kärring på övre halvan av livet, livet har inte sprungit ifrån mig ännu, jag är i kapp och jag älskar att träna och leva livet fullt ut:)

“Keep on jogging”