Jag saknar många på gymmet, hur tränar dom nu? Eller ligger dom på sofflocket? Många har jag sett kommit och gått under åren jag varit på wellness studio. Jag tror att många saknar långsiktiga mål, vad vill jag med min träning? Vad vill jag vara om 3 år? Vad vill jag uppnå? Bättre hälsa är väl självklart, men om man orkar mer så orkar man mer i vardagen!

Nu är det viktigt att stötta mitt/vårt gym! Så vi får träna även efter pandemin! Hallå! kom tillbaka! Vi mår bättre av att träna och håller oss unga i sinnet.

Jag märkte rätt fort att träningen har utvecklat mig som person, jag har blivit en gladare! och trevligare person. Jag går numera med upprätt huvud på stadens gator och jag trivs i mitt nya skal! Och en P.T är aldrig fel för att uppnå det önskade målet, för mig har det varit guld i guldskålen. Jag har kommit längre i min utveckling än jag trott var möjligt, det är aldrig försent arr börja träna!

Så träna och må bra! och livet blir bättre!