Bara att konstatera, det är helg igen. Jag har ju helg efter min träning i 5 dagar i rad ,sedan 2 dagar Ledigt. Vad gör jag jag? Går långpromenad med hundarna och ser till att hemmet är hyfsat Ok, kläderna tvättade till nästa veckas träning, det går åt lite tränings kläder och har man inget att göra, tränar jag lite hemma, bara sisådär utan krav.

Livet är vad det är i corona tider! Men livet måste ju fortsätta trots allt. Man måste se framåt förbi corona, vad händer efteråt, det vet bara Gud! eller gudar om man så vill. Ingen i hela världen vet vad som kommer att hända med oss och vårt samhälle i stort, den som lever får se helt enkelt. Vi som nu överlevde coronan, må gud ha kärlek till de som inte kunde klara av det och gick en tidig död till mötes.

Livet är vad det är! Och man kan ju inte göra allt för att må bra, men jag har min träning när det känns skit och jag känner mig nere, ett hårt pass och man mår bättre. Träningen betyder mycket för mig och min kropp och livet är bra för mig, jag behöver inget mer, mer än min husvagn, mc atv och mina husdjur och livet är bra:)