Jag reser runt i min fantasi till länder jag drömmer om att få besöka. Jag ser gatorna i Shangrila, jag åker med kungen av Jupiter på rundtur i hans rike och tittar ner på vår runda jord, nu vet jag var staden bortom stjärnorna ligger. Jag äter middag i hans slott av guld i staden där ingen vet vad rasism, mörda och orättvisor är.

Jag besöker alla hamnar i Värden och tittar på alla fartyg som anländer med en termos och en kopp kaffe i handen, funderar på hur det är att åka med dom. Jag bestämmer mig att åka med ett fartyg till Iceland och bada i blå havet, gå på slocknad vulkan, rida över frusen torv med fyra fötter i takt.

Jag kliver av i Holland och går bland tulpaner i en grön bädd av grönska, mina ögon ser, min näsa känner doften av blommor som vill fröjdas med mig. Jag går i Amsterdam och tittar på folk på Kafferna och njuter av värmen runt mina ben, inget gör ont när jag går längs kanalerna och ser stilla på en liten eka som far fram över vattnet i en stilla metafor av glädje.

Jag startar min dag i Wien med lite kaffe och ett wienerbröd, jag sitter på bästa plats för att hästarna dansa i manegen. Tar en cykeltur för att se staden där min vän bor, hon som spelar piano i en orkester så stor att den inte ryms i min bil.

Jag sitter på kryssnings fartyget och blir bjuden till bordet av kaptenen för middag och avundsjuka är blickarna när jag äter med kaptenen på skutan i stilla andakt till musiken som pianot ger av flicka fingrar. Jag frågar om jag får spela en sång för kaptenen, pianot tar tonen och min röst sjunger om förlorad kärlek och niger tröst.

Jag vaknar upp på savannen i Afrika och ett lejon skriker ut sin smärta av saknad, en elefant är min färdkamrat på min tur över stepp och savann, möter två krigare på väg hem efter en pilgrims färd. Jag bjuder dom att åka med mig til deras by, där får mat för tio man! Jag lägger mig ner på min elefant som stilla går fram och betar lite här och där när jag vaknar är jag hemma igen.