Att man behöver kaffe vet nog alla! Mig vill du inte träffa om jag inte fått mitt morgon kaffe! Kaffe gör att jag kan skriva dagen blogginlägg, att starta morgonen med god kopp kaffe är livet i ett nötskal. Att kaffet ska vara gott behöver jag väl inte nämna? Hemma har jag en dyr bryggare där man kan använda hela bönor, väl värt pengarna enligt mig, bara att ställa dit koppen och det bryggs en god start på dagen.

När jag skrivit dagen inlägg då är jag nöjd och tar en kopp till medans jag surfar runt lite, efter det kollar stavning och att det är korrekt skrivit innan jag publicerar inlägget på min bloggen. Två dagar i veckan går jag på sysselsättning, vi gör en tidning och snackar en del, gör utflykter med mera, det är för att bryta isoleringen som är när man har Autism som jag har, jag tycker det är roligt att göra lite saker med andra.

På fiket vi har vi en maskin för kaffe det är mysigt att börja med lite kaffe på våra pass, det är en kapsel kaffe maskin. Bara att välja vad man vill ha i stället, ta en kapsel och stoppa i och en halv minut senare, mmmmm vad gott:) häromdan blev jag nyfiken på kaffekapslar och ville veta mer. Så jag surfade runt och kollade in lite, jag ska föreslå fler smaker som jag hittat på ovan blogg till kaffe tanten som är även vår ledare.