Håller vi på att missbruka kärleken? Jag bara undrar för nu har jag haft två som jag fått blockat på facebook, suck! Det börjar med, lite allmänt, sen kommer det rätt fort: Älskar dig o.s.v, men enligt mig: kan man inte älska någon utifrån ett foto! Jag är gammaldags, jag vill ha fika och snack och sedan göra saker ihop, sen kanske det blir gnista! Vi missbrukar kärleken som är något fint mellan två personer. Och ska inte missbrukas som det görs på facebook:(

Jag själv har svårt för att visa känslor, jag kan sitta och fundera på varför gör dom på det viset, när jag går förbi ett förälskat par, då sätter jag mig och funderar, det har med min Autism att göra! Jag fattar inte bara och inget kan jag göra åt det, men som tur har jag min hjärtevän som fattar, att visar kärlek på ett annat sätt. Att jag behöver fika och bara snacka ordentligt och göra saker ihop.

Livet vore enklare utan dessa pappskallar på facebook! säkert många som är lättlurade och blir av med alla sina slantar! Sluta upp och kräv saker av personen på facebook, som till exempel: Jag vill ha en helikopter eller kan jag få: 200.000 av dig, och så är dom borta rätt fort, jag brukar köra det innan jag blockar dom…………… Jag vet jag är sjuk, men roligt är det:)