Ju mer jag går runt så ser hur vackert vi bor! Det är lagom stad, vi är bäst i Sverige på ordet lagom! Men allt finns i Karlshamn, nu har även espresso house etablerat sig mitt på torget, nå vi får se hur länge dom blir kvar, jag född pessimist. Men det har redan klagats på facebook på dom, vi i Karlshamn har nog världsrekordet på att klaga på allt. Men jag är inte intresserad att köpa en kopp kaffe där, jag köper hos mitt gym för en tia. Jag är snål….

Jag tycker inte vi ska klaga så mycket, vad hjälper det? Inte tror jag det blir bättre av all klagan vi ägnar oss åt, men vissa saker kan jag förstå som förstörd nattsömn av folk som kör racerbil på gatorna. Var är polisen?

Det är vacker stad, som vi borde vara stolta att få bo i, det är jag, vi har gym överallt, nära och bra för mig gillar träning, shopping och kan laga bilen, mysiga vägar att åka på med MC: en, vad mer behöver man? Man kan åka till flera stora städer inom rimligt avstånd, för att shoppa eller bara som jag fika lite. Jag gillar min omgivning och jag mår bra, man behöver inget mer!