Kiss 40 år och jag firar 40 år som fan!

Det var ett bra tag sedan jag köpte deras första LP platta, då en ren pop platta. Deras första album som jag formligen älskade sönder på min plast grammofon. Sådan som många med mig hade med högtalaren i locket, och skivan låg alltid kvar till nästa dag efter skolan.

Men sedan kom Kassett bandspelaren, så nästa platta köpte jag i New York, Hotter than hell. Och jag såg dom live på en klubb i Bronx tro jag det var, vad klubben hette kommer jag inte heller ihåg.

Nu är jag fortfarande fan, men visst jag är less på alla “gammalt skåpmat” i ny förpackning.  Fast det skulle vara kul att ha allt på vinyl….:) Det blir nog svårt att övertyga min egen ekonom Ylva att det är precis vad jag.-behöver-just-nu!

Det hade varit roligare med en splitter ny 40 years med nya fräna låtar, vi vet ju att dom kan skriva låtar. Och kanske några nya tolkningar av våra, vi fans favoriter?

Det skulle vara mums!!! Jag vill ha mina kiss minnen tillbaka. Varför sålde jag mina vinyl plattor? Jag trodde vinyl hörde forntiden till. Jag hade fel. Idag är det hetare än någonsin. Det hade jag aldrig trott.