Konsten att köpa en T-shirt (enl. ASD:Are)

Jag måste köpa lite nya T-shirts annars gråter nog nån som ser mig i mina trasiga tröjor.

Och eftersom jag har ASD, så blir det på följande vis:
Tre mappar på datorn, Vill ha, Kanske och USH! sen går jag igenom allt som finns på nätet, det ska även vara billigt med och hållbart. Jag läggerdet jag hittar i respektive mapp, går då och då tillbaka till mappen vill ha, beställer två stycker a 56 kronor, vad billigt och suddar ut.

Men Gud! vad snyggt! och beställer 2 packet, när dom kom, så hade jag 4styck av det packet. Nåja, jag gillar ju rött och svart tänker jag.

Går vidare med mitt sökande på nätet mapparna blir större, går tillbaka till och beställer några till, går ner till Kanske, ja men den åker till mappen jag vill ha! Nu är mapparna fulla med tröjor, jag går igenom mappen USH! Några åker till mappen Kanske och suddar ut mappen.

Sen beställer jag det mesta i vill ha mappen, glömmer bort att kanske mappen är bara kanske och beställer några ur den med. Nån som behöver T-shirts? Jag har i alla fall resten av livet och lite till.

Previous Post
Next Post
Nu bloggar hon