Det är kul! Men om Mamma sett mig nu, skulle hon nog ha fått ta ambulans….. Jag har börjat spela i ett Jazz kapell. Jag kommer att spela både kontra bas och elbas. Sist jag spelade kontrabas var när jag gick ut årskurs 9. Och då tyckte jag den var enormt jättestor, nu tycker jag den är liten, vad har hänt? Jag har lyssnat till Ellington, Sonja  stjärnkvist, och tagit ut basen, kul!

Jag spelar ju en drös inte så vanliga instrument, El ukulele, Bas ukulele, 7 strängad el gitarr (Led Zeppelins fel), Hört talats om tenor bas?  jag spelar i alla fall en sådan.
5 strängad elbas (Jimi Hendrix fel). Saker som min punk karriär inte behövde…….Sen ska vi inte tala om: Dragspel. Många instrument som jag spelar, ovanliga var bara för jag hade en musiklärare som alltid ställde upp på mina “upptåg” I musik. Tur han inte levde när började spela punk…….

Jag har suttit och tittat runt på webben, men jag tänker spara till en akustisk bas. Nån som har en till övers?  Jag vände upp och ner på min byrålåda och hittade några alster som jag  kanske jag göra om till jazz,  ny text behövs! Jag hittade också den jag skrev när jag o åk 2,  oj! Vad länge sedan.

Kvarglömd lycka:

Som anden i flaskan
finns du där när kärlen sviker.
Orden som inte blev sagda.
rinner som sand i hjärtat
som en kvarglömd lycka.

Högt i taket är vinden
som flåser dig i nacken.
som om svikna löstes i all hast.
Som kvarglömd lycka.
Din identitet blev stulen
när du glömde kvar lyckan.

Som en betaversion av dig.
Som ett kvävt skrik av kvarglömd Lycka.