Längtan tillbaka

Jag längtar tillbaka till tiden före pandemin, till den vardag jag kände som min! Jag är trött på det här, men det är nog alla i Sverige nu, en trötthet breder ut sig, ett kollektivt SUCK! Vi vill ha vår vardag tillbaka, vi vill kunna leva, gå krogen och vill kunna gå ut och äta en bit mat, mer än bara MCDonalds, det enda som är öppet här i Karlshamn…….

Vi vill inte se fler tomma ytor i våra städer och folktomma gator! Jag längtar även till mina intressen som jag inte kunnat göra, resa till Köpenhamn, åka till Dubai där jag har en lägenhet som jag köpte för tre år sedan, jag längtar dit och det varma klimatet, de vänliga Dubai borna, kunna sitta en stund vid havet och låta vinden ta tag i mitt hår.

Jag hoppas vi snart får åka som vi brukar, vi vill till värmen, vi svenskar är ett värme törstande folk! Och vi är nyfikna av oss, vi röra på oss och fylla våra huvuden med nya upplevelser. Jag tittade in igår på sajt för Flygresor, en sökmotor för att hitta det bästa priset för en resa, en bra tjänst, varför betala mer än man behöver? Billiga flygresor är bra för oss alla, jag gillar att söka på när det passar mig att åka till Dubai! Inte när det passar resebolagen!

Vi behöver få vår tillvaro tillbaka utan tokstollar som tror det aldrig funnits och det är bara en bluff! Jag önskar dom en härlig covid-19 och vi andra tar en resa….

Previous Post
Next Post
Nu bloggar hon