Vist är vi alla Less på coronan, men bara lite till behöver vi stålsätta oss för att kunna återgå till vardagen, om den nu blir som det var förut. Jag har ju alltid haft det så här förutom jag aktar mig för ALLA andra när jag ute på stan. Jag har aldrig gillat folk i nacken på affärerna, brukar vända mig om och glo på dom med en sur min. Så för min del, jag fortsätter gärna med lite avstånd, tänk vad mycket av förkylning vi slipper!

Kan vi inte tänka efter lite? Vi har snart alla en spruta i armen, kan vi leva bättre? Ta mer hänsyn till vår döende värld? Vi behöver tänka om och sluta slösa på Allt!

Kommer det något mer efter coronan? troligen! Vi behöver ändra vårt slöseri, behöver vi verkligen plastflaskor till läsken? Jag kommer ihåg när vi köpte en cola i flaska. Jag saknar det, kan vi köpa mjölken i glasflaska? Och såå vidare, de små stegen leder till stora steg!

Det är bra för oss att vi semestrar i vårt land! vi har ett vackert land med stränder utan skräp! Jag själv åker på skrivar kurs på Öland som är corona säkrad, kan vi passa på att lära oss något nytt? Såg ett program om några pensionärer som for till Argentina, där kan alla med pension gå på gratis kurser på Stadens universitet, hallå makthavare! vi behöver mer kunskap! det gäller även vissa nötter som demonstrerar i storstan…