Igår tog jag ett Litet steg – Ett stort steg framåt och jag känner mig starkare än någonsin. Jag var och tävlade inomhus i Karlskrona. Och jag tog ett steg till i löpningen, jag tuggar ner en sekund för varje start, vilket är roligt med tanke på hur mycket ångest det innebar innan jag startade min nya resa i friidrott och jag ångrar inget, vilka trevliga människor det är inom sporten och man känner sig yngre bland alla unga, det är hopp för Sverige! 

Innan starten på kulan kändes det nervigt, kändes som om jag ville smita min väg, men nått inom mig sade: Har fanskapet anmält sig ska hon starta!!! Så det så.  Första kastet gick å fanders, jag hade inte kommit på hur jag ska stå för att få till kastet bra. Men då kom en från Åhus Friidrotts klubb och hjälpte mig och vips så fick jag haj på det hela:) Vilka underbara människor det finns, Tack vännen. 

Jag känner att jag kommer att förbättra Kulan, men min gamle gymnastik lärare ler nog himlen och när jag kommer dit har du och jag mycket att prata om!!!!