Livs kvalitet kan vara många saker! Jag har många saker i mitt liv som ger kvalitet. Det största är gymmet, att träna gör mig glad och jag känner mig stark både på utsidan och insidan. Man behöver röra på sig! Det gäller nog alla och vi med funktions hinder i hjärnan behöver röra på oss, vi lever längre och får bättre livs kvalitet. Många skulle leva längre, många sjuka sitter och kollar TV eller datorn hela dagarna.

Jag gillar även datorn och skriva några rader i min blogg. Jag gillar at skriva mer eller mindre bra, men jag utlopp för min skriv ådra. Jag har älskar att skriva och vad jag minns så började det redan när vi fick första skriv uppgiften i skolan.

Mitt gym ger mig glädje och stimulans. Jag mår bra av att träna! Livet är enklare när man orkar göra saker och ting. Jag trivs bra på mitt gym, Wellness gym är en bra kedja med bra utrustning och trevliga gym, det finns alltid ett gym när du rör på dig!

Att samla på KISS är roligt! Det är först nu de senaste åren jag kommit igång ordentligt, jag har inte haft råd förut! nu har jag råd och det är roligt. Halva nöjet är att surfa runt och leta. Kiss borde dock ge ut nytt material! Alla fans skulle bli lyckliga och köpa.