Igår var jag till Lund, Sveriges studentstad nr:1 och sprand Lundaloppet. Så roligt, men besvärlig stad när det gäller att parkera. Ett svårt dilema när man är första gången i staden. Själva loppet, man hämtade ut sin lapp och jubileums tröjan på idrottsplatsen mitt i stan. Det var freststämning och myckket folk, rejält med startande, tetra pak, verkade som hela bolaget var där, en del hade köpt picknick korg, många barn som sprang barn loppet, var som Vårruset version Lunda!

Det var trevliga löpare, vid start träffade jag en trevlig fransyska, som studerade i Lund, vi pratade en stund innan start, på stadion träffade jag en krutgumma, jag beundrar dom som kan löpa långt upp i åren, jag vill bli en sådan! Man blir lite avis.

Loppet startade, rätt många i starten, så det tog en stund innan man kunde börja springa, första delen var genom en park med sand att löpa på, sen blev det genom staden och asfalt, tur mina dojjor är bra och funkar för alla slags underlag, Love you skor! Ett soligt och varmt väder gör ju stämningen bättre, ute på banan sprang en man förbi, sen skubbade jag om ihonom, så höll det på en lång stund, vi pratade lite, jag sade: Löp i jämn fart då orkar du bättre i längre lopp, du tar slut p åsig själv med att tok löpa och sedan gå, sedan gick det lugnare för killen, han hörde mig! På torget var det musik, hann dock inte höra så mycket, målet hägrade om en cikra 1 kilometer.

Stan visade upp sin vackra sida förutom att parkera! Men cykla till Lund är inget alternativ för mig, på vägen hem stannade jag på Bellas i Bromölla och åt lite krubb, gott och törstig var jag, så jag svepte två cola utan problem. Sen åkte jag hem till de mina 4 benta vänner, på Tisdag är det Vårruset i Växjö, ska även hämta mina grejjer som jag behöver, som jag har köpt av BTex, bra firma! Gör alltid sitt bästa för man ska få de prylar man behöver.