Det var en gång en mage som bodde hos en tant i sina bästa år, enligt henne själv. Jag är magen som bor mitt i hennes mitt, jag är hennes viktigaste organ enligt mig. Jag är den som gör henne levande så hon kan springa lopp och göra allt hon vill, vad skulle hon göra utan mig?

Men ibland så ballar tanten ur! Som i förrgår då smet hon in på McDonalds, till mitt förtret. Jag blev sur och hämnden givetvis därefter, inte ska hon ostraffat för något såndant? Så lagomt när hon skulle lägga sig, så fixade jag en rejäl lös mage som straff! He Ha! vad roligt det var. Hon nästan sket i byxan, men hon hann hem från gymmet, vilken otur innan det satte igång, de här som bor i tarmen är inte alltid så samarbets villiga, krävs lite övertalning, och att få dom att släppa ivåg allt, även lite resever som dom stoppat undan här och där. Hon svor att aldrig mer gå på McDonalds, men jag vet ju hur det blir efter några månader.

Sen för några veckor sedan blev jag riktigt arg! on gick in och köpte en stor påse gott och blandat, att hon bara vågar! Så jag fick göra något åt det. Vilken pärs, först en massa sött och sen ovanpå allt, surt, fick ta till lite av magen för att lagra upp lite. Sen tänkte jag: Hon måste få en läxa! Så jag övertalade tarmarna med lite surt, som jag vet dom gillar, det här kan ni lagra till senare om ni gör som jag vill. Så lagomt när hon skulle somna så blev hon lös i magen, HiHi! vad kul, hon sprang och sprang, vi släppte iväg lite och lite så hon skulle inte skulle somna i första taget, men den j*#kla tanten tog sovmorgon! Livet är hårt för en mage, men vänta bara, till nästa gång…..