Ett maj som man inte har varit varit med om. Nåja, jag tycket majbrasa är rätt fånigt, stå där och sjunga för en eld och elda igelkottar, har aldrig varit min grej, sedan jag fick själv välja. Har aldrig förstått vitsen med det. Det var kul när man var ung som bara den och fick en ask 2 öres smällare av far som man kunde terrorisera omgivningen med.

Förra månaden var trist, Lopp efter lopp ställde in som jag tänkt deltaga i. Men läget är ju som det är, inget att göra åt det, man är ju frisk och har hälsan i behåll.

En vår som vi aldrig trodde skulle ske, men det skedde, en dum corona ville reducera antalet människor i världen. Vilket vi inte ville! Igår var jag på affären och köpte några saker och en man skulle promt! Stå nära mig, nästan i ryggen i mig. Och jag sade: Var snäll och backa lite! Du står för nära! Då blev han rejält sur, det struntar jag i så det så! Jag gillar inte i vanliga fall köer med när kontakt, jag brukar vänta till det blir mindre folk. Kanske vi borde fortsätta med vanan med avstånd? Tänk vad många förkylningar vi undviker! Ta er i akt och håll avstånd! Även när det är över tycker jag!