Man upphör aldrig att förvånas, jag trodde LP skivan återkomst var en nymodighet, men jag verkar ha fel. Ungdomar köper Lp:s så det knackar, ja jag med…..Inte för jag spelar mina Kiss skivor utan för att spara och köpa det jag i ungdomen misshandlade svårt i min plastgrammofon.

Jag var häromdan in till stan, d. v. s Karlshamn och köpte en Kaffe och gick in till biblan och tog några tidningar, varför betala?? När man kan läsa gratis! Jag kollade in ett hifi magasin och fick se att man numera kan köpa allt man behöver till sin rullbandspelare! Nä, nu får det vara nog med nostalgi, vad är det för fel på cd? Men när jag kollade ginza sist så fanns det Kassetter att köpa, jag minns bara när man satt och försökte rädda sitt dyrt inköpta band med en penna. Nej tack! Kan vi inte återgå till som det var? Man köper en Cd eller lyssnar på spotify?

Eller så börjar jag bli lite för gammal? ………..