Jag har dåliga matvanor! Men vem ska man skylla på? Hjärnsubstans som fattas kanske? Jag var i Fredags hos först doktorn för att få svar på provsvaren, entydigt: Jag måste äta bättre! Det är svårt ända sedan jag var på psyket i Östersund och en vårdare sade till mig, jag sade jag har ingen aptit! Då fick jag svaret: sluta! Larva dig och ät! Och vad hände, jag slutade totalt efter gråtit en skvätt på mitt rum, jag fyllde magen med chips oh ostbågar istället och blev undernärd.

Jag har kämpat enda sedan dess, men nu äter jag frukost och en lunch. Min kostrådgivare som jag var till efter doktorn, gav mig råd att få till ett mål mat till varje dag, jag ska göra en smoothie med protein pulver, grönsaker jag gillar och andra nyttigheter, kan funka.

Igår kväll gjorde jag min första, det var så gott och mysigt. Jag mådde fin som snus hela kvällen efter den. Jag är på väg till ett hälsosammare liv. 1 steg i taget.

På psyket i Östersund fick noll hjälp, bara mer hjärndödande tabletter! Här är bättre, får hjälp till att uppfylla min dröm om självständigt liv i harmoni. Jag hoppas på att kunna äta och träna bättre än förut och få ut mer av livet!