Men som sagt! Ibland blir irriterad på Wellness gym! Det är bra utbud Av träning, men när det blir sommar Så flyger fan i dom och utbudet blir rejält mindre, OK; det kan jag ta! Men………..

MEN När jag upptäckte att det inte skulle vara något utepass i Asarum, då blev jag sur! Det bästa på hela sommaren tänkte dom ta bort! Då var jag på vippen att säga upp mitt medlemskap! Ta bort det roligaste på hela sommaren! Vad i hela världen? Hur tänkte dom? Men nu klagade jag och JM löste det, hoppas det blir bra:)

Men dom måste nog skaffa en bättre föreståndare till Asarum! Ingen fyller på drickorna, spritflaskorna är halvtomma! Det är verkligen dåligt skött och ingen är där och jag har flertalet personer gå in utan att dom har kort, en = gå in tre styck verkar det som. Igår satt en liten kille och kollade datorn, ett barn medans pappa tränade! Han borde skämmas, varför inte träna med lilla killen? Eller var jag bortklemad när jag växte upp som hade en far som tålmodigt följde mig på varje tränings tur och sade: Bra min flicka! När jag ville sätta mig en stund.

Det sköts dåligt i Asarum! Vad hjälper kameran? Inte ett dugg, men man kan numera gå in i lilla tränings rummet……………….