För mig är dessa högtider, Jaha! Nähä! vad mer, jag har aldrig varit nån fan av högtider och kommer aldrig att bli. Varför fåna sig runt en stång? Det enda bra med det när jag växte upp var, man fick en peng att köpa något gott för av mor eller far, ibland glömde den ena bort att den andra hade gett, dubbel lycka!

Att fira saker är inte min grej! Jag gillar att ha det som jag brukar. Att det går sin gilla gång. Och inga överraskningar tack! Och i dessa tider är det inte tal om att larva sig, behörigt avstånd tack! Men det verkar vara på avtagande, vi måste fortsätta året ut, för mig gillar jag att inte folk flåsar en i nacken i kassa kön. Kan vi fortsätta, please!

Men en sak har slagit mig, hemma i Åre om man har bara en glass i kassakö, brukar folk säga: Gå före du! Men inte här: Här får man stå och paniken inom en: Hoppas jag hinner till Kassan innan den smält upp!

Och livet går vidare med en eller två glassar……..