Man vill alltid vidare! Att ha mål i livet gör livet lite roligare. För mig är det att springa eller rättare sagt lunka löpartävlingar och här i Blekinge finns det att många att välja på. Och samtidigt får man nya upplevelser och nya intryck. Man träffar även likasinnade. Jag har även andra mål i livet.

Jag har ett mål som jag vill ha ordning på innan detta år är slut. Att få slut på onödigt godisätande. Efter träningarna så blir jag så sugen att det är svårt att motstå. Jag kan inte hålla på med det när jag vill ha bort min “fettomage” Så jobbigt. Så jag har pratat med en mental coach för att få lite verktyg att ha till hjälp. Jag vill ha bort det ur min hjärna och få den mage jag så hett önskar, men det går ju inte när jag efter passet smiter in på närmsta affär och köper gott.

Men lite hjälp så kan det nog bli bra och jag slipper få dåligt samvete som kommer efter jag stoppat i mig….. Kanske mina träningskompisar kan påminna mig?

Mitt nya mål: Att göra nått åt mitt sockerberoende:)