Jag har svårt för att klara motgångar, nu har jag haft två stycken på kort tid. Och jag är så ledsen, igår grät jag mig till sömns.
Jag hade bokat tid med P.T och jag kom dit, strax före fick jag ett ems att hen inte kunde och ville ha det på Onsdag istället, Ok sms:ade jag. Lite trist eftersom jag redan var där på gymmet.
Efter tisdagens HIIT pass sade jag: vi syns imorgon och jag såg framemot ett hårt P.T pass så jag kunde få ner min “Fettomage”, som är min stora akilleshäl här i livet! som jag ville göra något åt nu.
Nej, sade Hen, jag är permiterad av personliga orsaker! Ok, sade jag med känsla av det här kommer att kosta tårar.

Jag grät på kvällen och min hjärna började spöka, min hjärna tänkte, vad är det värt att leva? Har jag inte lite tabletter och avsluta detta skitliv! Men jag lyckades till slut somna utan något dumt blev gjort. Jag har svårt för motgångar.

Jag har motstridiga känslor rusande runt i huvudet nu, men jag försöker kämpa emot, inte lätt när man vill ge upp.
Tankar som, kanske dags att sälja och flytta? men jag vet att det inte löser några problem, så det är inte någon lösning. Vi psykiskt sjuka lätt för att fly problemen. Men när vi flyttar så brukar dom packa väskan och flytta med.

Jag tänkte jag pratar med JM, han brukar ha fötterna på jorden, jag sade som det var och vore glad om han kunde ta mina betalda P.T timmar, det var han inte negativ till. Och han förstod att jag inte ville ha hen efter det som hänt, allt jag vill är lite P.T och mindre mage. En p.t kan lotsa en dit man vill, det är vad jag vill, en bit till på min resa mot ett bättre jag.

Motgångar har orsakat många besök på akuten för mig, men denna gång klarade jag av det, trots tårar. Jag har haft många överdoser av mediciner och hamnat på akuten med magpump och det är ingen trevlig upplevelse. Men en till och jag har inga njurar kvar och jag har mycket att leva för numera. Så jag är nog starkare!

Men JM Kommer jag få min 10 styck P.T träningar det känns bra för mig att han lyssnade på mig. Och jag ser framemot lite hårda pass för mig j*kla mage.