Det har varit motigt några dagar, jag har inte mått så bra. Men det är bara att försöka härda ut och leva så gott man kan. Ibland blir arg på att sjukdomen finns i mitt liv, ett straff värre än döden! När det är motigt brukade jag förr hamna på akuten med överdos, men jag har klarat det bättre denna gång.

Jag försöker se det positiva, jag har det bra! Och en tur på min MC underlättar och man glömmer bort skit i huvudet, vad det gör att man kan ta en tur runt Blekinge med en MC!

Det kommer alltid finnas motiga saker i mitt liv, det behövs inte mycket, jag har svårt för motgångar, det kan förstöra för mig, men jag klarade av denna motgång bättre än jag trott. Jag är starkare, tack! gymmet:) att träna gör en stark inte bara kondis utan även i huvudet.

Förr flydde jag, men jag vet att jag bara flyttar problemet, det försvinner inte! Det bara pyr där under ytan och när det kommer upp blir det värre än det ursprungligen var, så det är inget alternativ för mig, hag vet bättre numera. Och jag trivs här i Karlshamn. Livet är enklare här och en motgång på 3 år är väl  acceptabelt? Nu känns det något bättre, men det tar nog någon vecka till innan det är på plus minus noll igen, härda ut och det blir bra!

Eder Gnällkärring:)