Har varit nere i två dagar, så nere, men jag förstår inte varför? Allt vänder ju! Men jag har haft gråten i halsen, det började med två gånger försökt åkt in Wellness studio i Karlshamn och försökt köpa protein. Båda gångerna åkte jag på ingen där, trots det står på dörren öppet från klockan 15.00, Wellness sköta dåligt numera!

Jag har börjat tittat på andra gym om det fortsätter på det här viset, som tur finns det alternativ, Jag vill ha ett gym med bra utbud av klasser, jag har varit i Ronneby två gånger, mycket bättre!

Jag har känt mig nere! Men trotsallt har jag lopp som kommer, så skönt! Men man känner sig osäker om vad viruset kan ha till oss för överraskningar, jag är lite rädd! Jag ska i alla glädjas åt det som är, livet är vad man gör det till!

På Wellness har det blivit rejält tomt! Vart är alla? Men numera är det konkurrens om gym besökarna! Många har gått till konkurrenterna, i Nyår börjar ett nytt gym till, undrar om vi räcker till? Jag själv skulle se att ST1 kommer, dom är verkligen bra alternativ. Det behövs konkurrens! Om det nu hjälper det är en fråga vi tar nån annan gång. Men det är dåligt, att man måste gå till Coop för att köpa en dricka, helasommaren har dricka automaten varit trasig, kommer den nånsin bli hel? Städningen i Asarum är Urusel! När man ska göra något på golvet får man själv ta bort håret som ligger där man ska ha käften. SUCK! Sommarens utbud, ska vi inte tala om, inget utomhus i Asarum!

Inte underligt man är nere……………..