Kära mor och far och alla vänner som inte fick vara med mig. Är ni nöjd med mig? Dagens Kristina mot gårdagens är inte samma kvinna! Jag är rätt nöjd med mig dags datum, jag känner mig stark, tack:) JM, du har gjort kärringen stark inombords, det är viktigt som bara den, enligt mig.

Nu är det det dock slut med personlig träning, nu är jag stark att gå resten av min väg själv. Att vara mig och känna mig som en kvinna är härligt. 

Är ni nöjd med min utveckling? Ni däruppe hos Gud? Jag är nöjd. Numera går jag rak i ryggen när jag ibland som vanliga människor går på någon gata i Karlshamn.

Jag är nöjd med tillvaron, ok, allt kan bli bättre! Jag kan bli bättre, jag kan få mer kondis, Far? Är du nöjd med mig? Mor? tycker du om min utveckling? Här i Karlshamn trivs jag. Folket här är underbara och vänliga, I torsdags var i stan för sista passet med JM, som brukligt var jag på bibblan och läste blaskor som jag aldrig skulle komma på att köpa. Mitt emot satt en dam, tittade på mig när jag kom in med Kaffet och min macka från fiket mitt emot bibblan. “Men vilken bra ide, sade hon, gick upp och kom tillbaka med kaffe och en kaka”  vi var båda överens om att Blaskor är roligare att läsa med en kopp Kaffe! Hon sade; Du är inte härifrån? Nä sade jag jag är hitflyttad från Åre och trivs här. Han sa: Det var långt att flytta. Jag svarade: Behövde en nystart! Hon svarade: Då är du på rätt plats! och vi pratade en timma kanske.

Så är ni nöjd? Det hade jag inte gjort uppe i Åre! Jag är mer öppen numera och jag vill gärna prata, kanske ibland för mycket……..

Man märker att man blir äldre, då vänskaps kretsen krymper! Men jag vet ni håller ett öga på mig däruppe hos Gud. Men är ni nöjd med mitt bättre jag? Det är jag:)